Nagy nap

Számunkra az Ön esküvőjének napja több mint egy nap … sokkal több. A Villa Vitae minden igényt kielégít; csodálatos természeti környezet, fenséges ételek és természetesen a személyre szabott szolgáltatás, amely még szebbé varázsolja az örömteli eseményt. A Villa Vitae örömmel nyújt segítő kezet az ifjú pároknak, hogy a nagy nap valóban tökéletes legyen.

Dekoráció és virágok

Készséggel állunk rendelkezésükre a dekoráció, illetve a virágdíszítések megtervezésében szakértő partnereink segítségével.

Torta

A nagy nap estéjének egyik legfontosabb eseménye a közös tortaszelés, ahol az íz mellett a külcsín sem utolsó szempont. Balatonfüreden és Veszprémben számos remek cukrászat közül választhatnak, amelyben örömmel segítünk.

Gyönyörű helyszínek a fotózáshoz

Évek múltán is kellemes emlék visszanézi az esküvői fényképeket, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Önök megtalálják a legjobb pillanatokat megörökítő fotóst. A Villa Vitae festői szépségű környezete pedig ideális helyszínt biztosít a közös fotók elkészítéséhez.

Közlekedés

Shuttle szolgáltatásunkkal és prémium autóparkunkat kihasználva vendégeik kényelmesen érkezhetnek és távozhatnak az esküvő helyszínéről.

Étel & ital

A Villa Vitae büszke kulináris kreativitására, szállodánk változatos menükínálata minden igényt kielégít. Kérésükre az esküvő előtt ingyen menükóstolót szervezünk a kiválasztott ételsorból 2 fő részére.

Spa szolgáltatások

Szállodánk gyöngyszeme, exkluzív berendezésű wellness részlegünk finn szaunával, infra szaunával, gőzkabinnal, kültéri jacuzzival és medencével, valamint relaxációs részleggel és masszázzsal szolgálja a felfrissülni vágyók kényelmét. Az esküvő előtti stresszel teli időszakot egy ajándék teljes testmasszázzsal kívánjuk enyhíteni.

Ha bármiben a segítségre lehetünk esküvő, vagy egyéb családi rendezvény szervezésével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk, vagy hívjon minket a + 36 21 300 0100-as telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére!