Élmények

Élmények

Élmények, amelyek egy életen át kellemes emlékként elkísérnek. Élmények, amelyek újra és újra a Balatonhoz csábítanak. Tekintse meg a Villa Vitae exkluzív kollekcióját és válassza ki a kedvenceit … a többit bízza ránk!

Borkóstolás

Töltsön el egy napot remek balatoni borok
társaságában! A Balaton és a Balaton-felvidék
rengeteg érdekességet kínál a borgasztronómia
rajongóinak. Örömmel állunk rendelkezésére a
pincészetek kiválasztásában és az odajutásban is.

Érdekel

Lovaskocsi

Ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni
Tihany kevésbé ismert arcát, átélni a lovaskocsival
bejárt környék nyújtotta szépségeket.

 

 

Érdekel

Hőlégballonos repülés

Felejthetetlen repülés hőlégballonnal a Balaton és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felett.

 

 

 

Érdekel

Motorcsónak túra

Készüljön fel az igazi gyorshajós élmény borzongató izgalmára a Balatonon! Ez a lélegzetelállító vízitúra kalandos élményt ajánl minden Balatonhoz látogatónak.

Érdekel

Vadászat

A jellemzően nagyvadas területeinken gím- és dámszarvas, őz, muflon elejtésére, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára egyaránt kínálunk lehetőséget.

Érdekel

Golf

A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit Balatonudvariban.

Érdekel

Piaclátogatás

A kézműves sajtok és háztáji zöldségek között antik bútorokat válogatni remek szórakozás, főleg ha mindezt a Balaton partján tesszük, a Tihanyi PIAC Placcon. Minden hétvégén 8 és 14 óra között várja a piac az érdeklődőket.

A káptalantóti Liliomkert Piac a termelői piac-őrület elindítója és legismertebb képviselője. Vasárnaponként utánozhatatlan a hangulat, nem csak a környékbeliek találkoznak itt, messze földről jönnek a látogatók.

Érdekel

Vitorlázás

A vitorlázás az aktív és nyugtató pihenés nagyszerű ötvözetét nyújtja. Lehet annyira aktív, amennyire szeretne, vállalhatja az igazi vitorlázó legénység feladatait vagy csak hátradőlhet és lazíthat, élvezheti azt az egyedi atmoszférát, amit az elemek és a Balaton-felvidék nyújt.

 

 

 

 

 

Érdekel

Herendi Porcelánmanufaktúra

Ősi tudás birtokában, közel Közép-Európa legnagyobb tavához, romantikus természeti környezetben, a Bakony hegyei között működik immár több, mint 180 éve a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája. Az 1826-ban kis, néhány fős műhelyként induló üzem mára uralkodók, neves történelmi személyek, vezető üzletemberek, művészek kedvelt márkájává vált. A világ majd’ minden országában ismert nagyvállalat, s igazi hungarikum: a Magyar Örökség része.

 

Érdekel