Csapatépítő tréningek

Az egész napos tréninget követően jöhet a pihenés, a kikapcsolódás. Tekintse meg a Villa Vitae exkluzív kollekcióját és válassza ki a kedvenceit … a többit bízza ránk!

Gasztronómiai programok

Borkóstolás

Töltsön el egy napot remek balatoni borok társaságában! Örömmel állunk rendelkezésére a pincészet és a borsor összeállításában.

 

Érdekel

Pálinkakóstolás

Azoknak a vendégeinknek, akik a bor helyett inkább a pálinkák íz világában merülnének el, ajánljuk az Agárdi pálinkakóstolót szakértő segítséggel.

Érdekel

Csokikészítés

Feltett szándékunk, hogy a főzőiskola végeztével mindenki a saját készítésű bon-bonjával távozik. Természetesen csipegetni, kóstolgatni szabad, sőt kötelező is.

Érdekel

Kültéri programok

Vitorlás kaland

Éljen át egy igazi élményvitorlázást Európa egyik legnagyobb taván, a hazai vitorlázás éllovasaival és legyen részese egy a profi csapatnak.

 

 

Érdekel

Motorcsónak túra

Készüljön fel az igazi gyorshajós élmény borzongató izgalmára a Balatonon! Ez a lélegzetelállító vízitúra kalandos élményt ajánl minden Balatonhoz látogatónak.

 

Érdekel

Lovas tréning

A program célja, hogy a lovak segítségével rámutassunk arra, hogy mennyire fontos a pontos, nyitott és őszinte kommunikáció, a következetes, de igazságos vezetés és a vezetői szerep tiszteleten alapuló megszerzése.

Érdekel

Lovaskocsi

Ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni Tihany kevésbé ismert arcát, átélni a lovaskocsival bejárt környék nyújtotta szépségeket.

 

 

 

 

 

Érdekel

Land Rover kalandtúra

A program során a résztvevők belekóstolhatnak az off-road vezetés izgalmaiba, különböző kihívásokkal találkoznak, melyek próbára teszik kreativitásukat, együttműködési készségüket, leleményességüket, ügyességüket, rátermettségüket. A legendás Land Rovert használjuk a Balaton-felvidéki Nemzeti Park göröngyös útjainak felfedezéséhez.

 

Érdekel

Trabi túra

A legendás Trabival, Balatonfüred központjából indulva ismerkedhetnek meg a kaland résztvevői. A versenyzők egy fényképes útvonalleírás szerint tájékozódnak és haladnak a túra útvonalán, amely során négy-öt állomást találnak. Az állomásokon különböző szórakoztató feladatot kell teljesíteniük csapatként, az állomás pecsétjének megszerzése érdekében.

Érdekel

Hőlégballonos repülés

Felejthetetlen repülés hőlégballonnal a Balaton és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felett.

 

 

 

 

 

 

Érdekel

VolunTeaming

Túllépve a hagyományos csoportos tevékenységeken, a volunteaming ötvözi a csapatépítő és az önkéntes tevékenységek eszenciáját. Programunkban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szervezet tagjai a társadalom számára is hasznos munkát végezve tanuljanak, miközben a résztvevők is maradandó élménnyel távozhatnak.

 

Érdekel

Geocaching a Malomvölgyben

A Balaton felvidék erdei számos titkot rejtegetnek… Játékosaink a rejtélyek nyomába eredhetnek, s GPS készülékeikkel felszerelkezve felderíthetik az erdőt, találkozhatnak a bűvös rengeteg furcsa lakóival, geológiai feladatokon vehetnek részt és persze teljesíthetik a különleges kihívásokat is. A gyorsaság fontos szempont, hiszen aki először jár e rejtély végére, az lesz a kaland győztese!

Érdekel

Beltéri programok

A mi mozink

A csapat stábbá alakul. A feladat bármilyen műfajú (reklámfilm, riportfilm, fikció, stb.) kisfilm leforgatása akár előre megadott címek alapján, akár saját elképzelést követve.

Érdekel

Karaoke

Karaoke est … énekeljük ki magunkból a feszültséget! Tehetjük mindezt; hazai, vagy külföldi slágerekkel (vagy akár tematikus est jelleggel).

 

Érdekel

Casino

Black Jack, pokerroulette, és kocka asztal, hozzáértő személyzettel és indulhat a harc Fortuna kegyeiért.

 

 

Érdekel