Kültéri programok

Ha szívesen bejárnák a környéket egy lovaskocsin ülve, akkor ez egy ideális program Önök számára.

Időtartam: 1-2,5 óra
Megközelíthetőség: 10 km

Lovaskocsizás

Hőlégballon

Élje át a repülés élményét, a könnyű lebegést. Próbálja ki milyen különleges érzés nyújthat egy hőlégballonozás a Balaton felett.

Időtartam: 2,5 óra
Megközelíthetőség: 5 km

Családjával, barátaival vagy akár kollégáival is remek választás a gyönyörű időben. A vitorlázáson túl lehetőség nyílik a legtisztább vízű öblökben fürdeni, vagy ugrálni a vízbe a Balaton közepén.

Időtartam: 2,5órás program
Megközelíthetőség: 15 km

Vitorlázás

Golf

A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája 208 tavaszán nyitotta meg kapuit Balatonudvariban.

Időtartam: 3 órás program
Megközelíthetőség: 10 km

A lovakkal való közös munka meghökkentő tapasztalatokkal szolgál. Különleges élmény lovakkal együtt dolgozni - ezt a különleges élményt kínáljuk vezetői tréningprogramok keretében, nem csak vezetőknek.

Időtartam: 2 óra
Megközelíthetőség: 15 km

Csapatépítés lovakkal

Segway túra

Fedezze fel Balatonfüred minden szépségét Segway-en. Ezzel az eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, családnak és baráti társaságoknak egyaránt.

Időtartam: 2,5 órás program
Megközelíthetőség: 15 km

A jellemzően nagyvadas területeinken gím- és dámszarvas, őz, muflon elejtésére, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára egyaránt kínálunk lehetőséget.

Időtartam: 4-5 óra
Megközelíthetőség: 50 km

Vadászat