Konferenciák

A pihentető és egyben élénkítő légkör nem csak a kikapcsolódás, hanem az üzleti rendezvények, tárgyalások, szemináriumok, workshopok ideális helyszíne is lehet. A Villa Vitaeelegáns, egyedi kialakítású terei nagyszerű helyszínt biztosítanak üzleti rendezvények lebonyolítására!Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, figyelmes személyzetünk pedig garantálja az Ön üzleti eseményének sikerét.
Kisebb összejöveteleknek kínál exkluzív helyszínt elnöki lakosztályunk hallja és tárgyalója. Nagyobb rendezvények esetén az Enotékaterem a tökéletes választás, amely maximum 40 fő befogadására alkalmas. Dedikált catering szolgáltatás. Igény szerint állítjuk össze rendezvénye valamennyi étkezését, hogy a gasztronómiai élmény is maradandó legyen. Előzetes egyeztetés után az alábbi technikai eszközöket tudjuk biztosítani: LCD televízió, vetítővászon, flipchart, projektor, hangtechnika, presenter.
Naptár betöltése

Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható, figyelmes személyzetünk és modern technika garantálja az Ön sikeres üzleti megbeszéléseit és privát rendezvényeit.

Küldje el nekünk rendezvénye részleteit, hogy segíthessünk Önnek a szervezésben!