Gasztro programok

Látogassanak el egy Sajtmanufaktúrába, ahol betekinthetnek a műhelybe, az érlelőpincébe, majd kóstolják meg az ott készített sajtválogatást.

Időtartam: 2,5 óra
Megközelíthetőség: 15 km

Sajtmanufaktúra látogatás

Borospince Látogatás

Tematikus borbemutatókra várjuk a borkedvelő, a borok világával még csak ismerkedő borbarátokat. Vendégeink megismerkednek a Balatonfüredi-Csopaki borvidékkel.

Időtartam: 2-2,5 óra
Megközelíthetőség: 5-10 km

Amennyiben elegáns üzleti vagy családi vacsorára vágynak megfűszerezve finomabbnál finomabb borokkal, a Villa Vitae borvacsora ajánlatai tökéletes választások az év bármely napján.

Borvacsora

Pálinkakóstoló

Szakemberek segítségével ismerhetik meg közelebbről nemzeti italunkat, a pálinkát. A bemutató alkalmával betekintést nyerhet a pálinkafőzés tudományába.

Időtartam: 2,5 órás program
Megközelíthetőség: 50 km

Októbertől- márciusig terjedő időszakban hagyományos disznóvágás, ahol együtt készíthetik el a résztvevők, a kolbászhúst és tölthetik majd kóstolhatják a saját készítésű hurkát, kolbászt.

Időtartam: 6-8 óra
Megközelíthetőség: 15 km

Disznóvágás

Csokoládé készítés

Járja végig a csokoládé készítés lépéseit a kakaótól a tábláig. Betekintést nyerhet a csokoládé készítés rejtelmeibe, melyet természetesen vendégeink kóstolással tárnak. Üres kézzel senkit nem engedünk haza.

Időtartam: 1,5 óra

Kóstolják meg a helyi kézműves termékeket, kutasson egyedi kincsek után a közeli piacok egyikén, Tihanyban és Káptalantótin.

Időtartam: 2-2,5 óra
Megközelíthetőség: 10 km

Piaclátogatás

Szüret

A birtokhoz tartozó 3 hektáros szőlőterület, kivételes helyszín szüreti program megrendezésére, egy elegáns, kényelmes környezetben. Céges eseményként vagy akár baráti társaságok számára kínálunk egész napos programot, szüreti menüvel, élő zenével és szállodai szolgáltatásokkal.